V skladu z zahtevo Uredbe ES o higieni živil (852/2004) mora nosilec živilske dejavnosti zagotoviti, da so njihovi zaposleni usposobljeni o higieni skladno z zahtevnostjo svojih del in da so odgovorne osebe primerno usposobljene za uporabo načel sistema HACCP.
Usposabljanja izvajamo na lokacijah Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano. Po dogovoru izvedemo usposabljanje za vaše zaposlene na vaši lokaciji. Vsebino usposabljanja lahko prilagodimo vašim željam in potrebam.
Vsak udeleženec usposabljanja prejme potrdilo o udeležbi.
Zanesljivi rezultati neodvisnih strokovnjakov
Storitve izvajamo v skladu z najnovejšimi spoznanji v različnih strokah.
Naloge v vseh svojih dejavnostih in oblikovanje strokovnih mnenj izvajamo neodvisno.
Vsak zaposleni je odgovoren za izvajanje svojih nalog v dogovorjenem času.
Točnost, natančnost, pravilnost in pravočasnost so temelj zanesljivosti in s tem zaupanja naših uporabnikov storitev.