• Beljakovine
  • Celokupni polifosfati (kot P205)
  • Cianovodikova kislina
  • Delež trdnega mastnega tkiva
  • Dodani polifosfati (kot P205)
  • Dodani sladkor
  • Energijska vrednost
  • Etanol
  • Gostota
  • Gostota z piknometrom
  • Gostota z areometrom
  • Hidroksiprolin
  • Hlapne kisline kot ocetna
  • Indeks refrakcije (nD20oC)
  • Jodno število po Hanušu
  • Kislinska stopnja
  • Kislinsko število
  • Kuhinjska sol (kot NaCl)
  • Laktoza
  • Maščoba
  • Milo / Na-oleinat
  • Mlečna maščoba
  • Na-glutaminat
  • Nebeljakovinski dušik
  • Netopne nečistoče
  • Neumljive snovi
  • Nitrit (kot NaN02)
  • Ogljikov dioksid
  • Ogljikovi hidrati
  • Opis vzorca
  • Organoleptika
  • Pepel
  • Peroksidno število
  • pH
  • Prehranske vlaknine (skupno)
  • Preiskus s kuhanjem
  • Proste maščobne kisline kot oleinska
  • Reakcija na pokvarjenost (po Kreissu)
  • Reakcija na pokvarjenost (po Nessleiju)
  • Reakcija na škrob
  • Reakcija na umetne barve
  • Refrakcijsko število
  • Saharoza
  • Skupne kisline kot ocetna
  • Skupni ekstrakt
  • Skupni S02
  • Skupni sladkor
  • Sladkor pred inverzijo
  • Sortiranje
  • Škrob
  • Število umiljenja
  • Suha snov
  • Test na fosfatazo
  • Test na peroksidazo
  • Točke dimljenja
  • Vlaknine (skupne)
  • Vlaga
  • Voda in druge hlapne snovi
  • Znižanje točke dimljenja